Onderbouw van Marloes & Rosanne

Marloes werkt op maandag, dinsdag en woensdag in de klas en

Rosanne op donderdag en vrijdag. 

U kunt in de agenda op de website lid worden van deze klas. Zo blijft u op de hoogte van alle actuele activiteiten.

Kijkt u zo en af en toe eens naar Klassenwerk, want daar zetten wij regelmatig nieuwe foto’s op.

Maart

Landelijke Opschoondag

Met de hele school hebben we de omgeving van de school vrij van afval gemaakt.

Afscheid Marloes

Februari

Techniek: een hut bouwen

Carnaval

Januari

Voorleesweek: de afgelopen week hebben we elke ochtend mogen genieten van de voorleesverhalen van onze moeders en oma..wat een feest! 

klassenwerk

Kerst

 

Kunstproject

Bij Idea hebben we en project gedaan over Kunst. Wat is kunst en kunnen wij zelf kunst maken? Het resultaat was verbluffend!

Sinterklaas op school –  5 december

Klassenwerk

 

Sint Maarten

 

Kabouterpad

 

Onderbouwdag

Klassenwerk

 

Pip

Pip is een hondje wat er graag bij kinderen logeert. Elke week gaat zij weer met een ander kind uit onze klas mee. Wij krijgen dan in de kring te horen wat Pip die week heeft meegemaakt.

Huisbezoek

Alle kinderen krijgen tijdens hun tijd in de onderbouw een bezoekje van een van hun juffen. Voor het bezoek hoeven ouders niks te organiseren. We drinken graag samen een kopje thee, de kinderen mogen hun slaapkamer laten zien als ze dat willen en we spelen bijvoorbeeld samen een spelletje of lezen een boekje voor… Het bezoekje duurt ongeveer een uur.

Het is niet onze bedoeling tijdens het bezoek schoolse zaken betreffende de kinderen te bespreken. We komen echt voor het kind op bezoek.

Als leidraad willen we aanhouden dat we de kinderen rond hun vijfde verjaardag een bezoek brengen. We beginnen dit jaar met alle oudsten. Wij benaderen u om een afspraak te maken.