Sponsoractie een enorm succes!

Vandaag was dan de grote dag, de sponsorloop én de lentemarkt. Afgelopen weken hebben de kinderen allerlei knutsels gemaakt die vandaag op de lentemarkt te koop zijn aangeboden.

We begonnen de dag met een gezamenlijke warming-up die verzorgd werd door Karin van Woerkom van Fit in Motion. Na de warming-up gingen de kleuters beginnen met de sponsorloop. Langs het parcours stonden alle overige leerlingen aan te moedigen. Na de kleuters ging de middenbouw van start en als laatste de bovenbouw. Sommige leerlingen hebben wel 16 rondjes gelopen (van +/-400 m.)

Om 10:30u. begon de lentemarkt. Het plein zag er uit als een klein marktje met gezellige jazz muziek en in de school was er van alles te doen. Bij de kleuters kon je naar de kapper gaan, een massage krijgen of je nagels laten lakken. In de middenbouw kon je luisteren naar een live jukebox en serveerden ze verse muntthee en cupcakes. In de bovenbouw werd er hard gewerkt, de zakken popcorn en tosti’s waren niet aan te slepen. Ook kon je daar verkleed op de foto met een passende achtergrond.

De foto’s en filmpjes die wij nu snel bij de hand hebben plaatsen we hier onder. Om nog even na te genieten van deze dag!

We wensen jullie allemaal alvast een hele fijne meivakantie.